Home > Blue Screen > Sysprep Bsod

Sysprep Bsod

Contents

All rights reserved. Element K - Perf.-based Assessment Plug-ins Windows plug-ins for Performance Assessment E-Learning application. We did simply deploy the image exactly as we had before but perhaps the upgrade to 3.7 has messed something up. Again, if this works, then it's an issue with the sysprep image and not the system. http://brucelrussell.com/blue-screen/sysprep-blue-screen.html

I have driver groups setup in WDS for each model computer. SMal.tmcc 10 months ago make sure you recached your drivers under appliance maintenance if you still have problems look at updating to the newer 3.7 version. Same with the firmware updates through HP saying incorrect SSD for the update. Click to expand...

Sysprep Causes Blue Screen

Or did you uninstall and go out and get new USB 3 drivers from Lenovo site? 0 Kudos Reply PaulRJUSD Paper Tape Posts: 7 Registered: ‎06-18-2015 Location: CA Message 5 of In the absence of a recovery drive, try a plain vanilla install of Win7 just to see if it works (no need to activate it). I'm simply going to rebuild the master image. Any suggestions?...

Edited by LomM Friday, May 09, 2014 9:18 AM Marked as answer by Simon_CH Friday, May 09, 2014 1:16 PM Friday, May 09, 2014 8:27 AM Reply | Quote 0 Sign Has anyone else ran into this? Help Desk » Inventory » Monitor » Community » Register Help Remember Me? I'm guessing these are likely the cause of the problem.

About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up I went to the HP website and there are 3 different 2570p models I selected the base model, then I selected Windows 7 Professional (64 bit) for the OS Storage drivers Maybe one of those options will help. Join Now Hi all, We have a WDS server with a handful of images.

More discussion on this here, http://community.spiceworks.com/topic/426917-usb-3-drivers-absent-after-unattended-installation?page.... 0 Pimiento OP Zach2330 Jul 16, 2015 at 12:26 UTC We found using the generic updated Intel driver fixed the BSOD issue. However, for our laptops Lenovo X230 - I run the same process, install Windows / Office / In House Apps / patches etc - run sysprep /oobe /generalize - whenever the I can either re-image or use the recory media which will restore it back to factory defaults.Are you using a Generation 3 X1 Carbon? I originally installed all the latest chipset drivers that were available on the HP website.

Windows 10 Sysprep Blue Screen

Trogan New MemberJoined:Jul 8, 2013Messages:6Likes Received:0 Hi, Posted this in the Installation & Upgrade forum but might be better here. Does anyone have any ideas? Sysprep Causes Blue Screen I have the exact same problem with Lenovo M78. (mine came up after several years with no problem what so ever, and suddenly after uninstalling F-secure I started getting BSOD) The If you don't, the second device will not be installed because it was not detected upon initiation of that phase.

I deleted all the driver groups and noticed there were still thousands of drivers left. this contact form It happens during the final stages of the setup during the "installing devices" stage at about 50%. Did you have any joy with this? Although the drivers were in groups, it appears they were also under all packages.

all your files should be found under \\ikbox\drivers_postinstall\dell Duncan_H 10 months ago Thanks for the continuing advice. Register a new account Sign in Already have an account? Useful SearchesRecent Posts Log in Sign up Windows Forum Windows 7 Forums > Windows 7 Blue Screen of Death (BSOD) > Dismiss Notice Welcome to Windows Forums. have a peek here Our other images, the ones we have tested anyway, all seem to deploy as they did with KACE 3.5, this is the only one with a problem.ThanksDuncan Answer Summary: TextSave summary

Please note that the storage drivers (on the HP website) for the Intel RST date from April of 2012. I have a folder called e5550_5550 (which is what the driver discovery tool reported: \dell\x64\e5550_5550) in the following places: \\k2000\drivers_postinstall\dell\windows_7_x64\feed\dell\e5550_5550 \\k2000\drivers_postinstall\dell\x64\e5550_5550 \\k2000\drivers_postinstall\dell\windows_7_x64\e5550_5550 ...and all drivers have been recached. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation SHOP SUPPORT COMMUNITY Register | Sign In | Help English Español Deutsch Русский Portuguese SHOP SUPPORT

I STRONGLY suggest not using controller drivers older than mid-2012 with SSD's. - Slow the memory (RAM) down to the next slower speed (I've only seen one person who claimed that

HP will most likely disagree with me :0) You can get the latest version of the RST here: https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2101&DwnldID=22676&keyword=Intel+rapid+Storage+Technology+%28Intel+RST%29&lang=eng ******************************************************** Did you create Recovery Drives/disks before attempting to sysprep the images? Make sure all devices are OK in devmgmt.msc and that you have all Windows Updates. However, there have been improvements. http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/tp_x230x_tablet_w764_201308.exe If you are doing an USB-installation please check from bios that you have the right settings applyed for the USB-ports there could be a problem with USB 3.0 and your

Toggle navigation Software Tips Questions Blogs Links Communities Questions & Answers Deploying a sysprepped image results in a blue screen during sysprep Deploying a sysprepped image results in a blue screen After running it, a small cmd window popped up for a second with no visible text then disappeared. Bizarre. ...or have I missed something here...? Check This Out Thanks I'll try that next week.

Send PM 13th October 2014,08:43 AM #4 Arthur Join Date Feb 2007 Location 51.5044937,-0.0860132 Posts 13,725 Thank Post 448 Thanked 4,641 Times in 3,242 Posts Rep Power 1268 Originally Posted Reply 0 Re: Blue Screen at reboot after sysprep 08-26-2015 03:04 PM thanks!we still using ghost to deploy our image but we have different models, Ialways use the last model that Given all the importance of getting the pathway exactly right it seems ridiculous that the tool would report back an incorrect location. Join the community Back I agree Powerful tools you need, all for free.

Join the community Back I agree Powerful tools you need, all for free. Showing results for  Search instead for  Do you mean  or Post new question Post new question Question Reply Topic Options Subscribe Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Tags (Show All 4 Tags): Windows 8.1 Enterprise tablet deploymentProject Microsoft Windows 8.1 ProReview it: (98) Microsoft Surface Pro 3Review it: (65) Reply Subscribe RELATED TOPICS: Anybody know how to Sysprep Will come back later with result.

I have checked and it says for Model Latitude E5550_5550 the package status is: Installed into share Location is \drivers_postinstall\dell\windows_7_x64\e5550\x64 On my K2000, I have a folder called 'drivers_postinstall' but also Showing results for  Search instead for  Do you mean  SHOP SUPPORT COMMUNITY Register | Sign In | Help English Español Deutsch Русский Portuguese Forums Knowledge Base Blogs